Egyedi bútor

„Végre”, ilyen érzés, amikor valóban az Ön egyéniségének megfelelő egyedi bútora lesz!

Egyedi bútorait megtervezzük,

s kizárólag prémium alapanyagokból valósítjuk meg otthona álmát!

Érezte már azt, hogy minden rendben van Ön körül, hogy a világ olyan otthonos és meleg, s minden a helyén van. Bármihez nyúl, bármihez kezd ugyanaz a kellemes, energiával teli és mindig otthonos érzés tölti el.

Az egyedi bútor, amelyet az Ön egyéniségéhez, elképzeléseihez, álmaihoz szabtak, pontosan ezt az érzést jelenti. Készíttessen lakása, otthona, kertje bármely részébe egyedi bútort, az nemcsak egy egyszerű berendezési tárgy lesz, hanem valóban energiát adó élettér.

Hosszú évek alatt a legkülönbözőbb terekbe, a legegyedibb igényekhez, szokásokhoz készítettünk már bútort, de a tulajdonosaik azóta is minden nap mikor hazaérnek ezt a „végre” érzést kapják az otthonuktól. Végre kikapcsolhatnak, végre azokkal a dolgokkal foglalkozhatnak, amit igazán szeretnek. Végre olyan az egyedi bútoruk, aminek a megoldásai sehol másutt nem köszönnek vissza, s a hozzájuk érkezők már a lakásba lépve képet kaphatnak személyiségünkről, s úgy viszik magukkal a találkozó baráti hangulatát, hogy nem is sejtik, milyen erős benyomás a kiváló egyedi bútor, mint egy kiváló színdarab díszlete, egy jó film háttere.

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot az Ön budapesti asztalosától! <-- Kattintson a nyílra!

Játszódhat az életünk ipari, tömegcikkektől telezsúfolt, vagy szériás, sablon termékek által keretezett térben is, de azonnal más életet élünk, ha megváltozik köröttünk a tér, s a mi egyedi világunk köszön vissza a bútorainkban is. Éljen olyan életet, amilyet szeretne, legyen olyan egyedi bútora, ami ehhez illik!


Mi valóban megvalósítjuk álmai egyedi bútorát!