Asztalos Budapest

Asztalost keres Budapesten?

bármilyen bútorról legyen szó, mi egyedi megoldást kínálunk....

"Mert az otthon nem csak egy hely, hanem egy érzés..."

Szeretné álmai otthonát megvalósítani, legyen szó konyhabútorról,

fürdőszobabútorról, fenyőbútorról, szekrénysorról, irodabútorról, vagy bármilyen egyedi bútor megoldásról?

Szeretné, ha egy kitűnő, megbízható asztalos megoldaná ezt az álmát?Ám már sokszor csalódott, s lehet, hogy ez csak hónapok, vagy évek múlva derült ki? A kívánt asztalos munka, amit budapesti otthonában átadtak Önnek, a legjobb esetben, mindenben milliméterre pontosan megfelelt az asztalos által megtervezett bútornak. Ám mivel csak a látvánnyal kapcsolatban voltak meg az elképzelései, s az asztalos hozott Önnek olyan prospektust, ami szintén elnyerte a tetszését és még az ár is kedvezőbb volt annál, amire számított, úgy gondolta helyesen dönt, de….

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! <-- Kattintson a nyílra!

Egy asztalos szakember feladata ugyanis nem merülhet ki a konyhabútor, vagy szekrénysor felmérésében, az elképzelések felvázolásában és egy esztétikus egyedi bútor megvalósításában. Hogyan milyen problémákat kell megoldani az egyes bútor típusokkal kapcsolatban, azt olvassa el honlapunk többi lapján!

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! <-- Kattintson a nyílra!

Miért nem elég ma már csak asztalosnak lenni ?

Az elmúlt 12 évben olyan asztalos munkák kötődnek a nevemhez, amiket nemcsak az ügyfeleim álma, hanem valódi szokásai tettek az otthonuk, üzletük, irodáik legszebb díszévé és mindennapi életük fontos segítőivé. Budapesten vannak olyan közösségi terek, ahol a közreműködésemmel készített bútorok valódi műalkotásai az adott intézménynek. Sokan ezek miatt a bútorok miatt is szeretnek rendszeresen odajárni.

Mitől lesz valaki valódi asztalos Budapesten?

Osztafin Ákos vagyok, bútorasztalos. Asztalos munkáim Budapesthez és

környékéhez kötnek.

Mindenki tudja, hogy egy jó minőségű bútor, fürdőszobabútor, vagy szekrénysorhoz, ugyanúgy, mint egy jó ételhez kitűnő alapanyag kell. Enélkül hiába bármilyen asztalos rutin, hiába tűnik minden első látásra kitűnőnek, - mivel egy asztalos fával dolgozik - így a bútor élő dísze lesz az otthonunknak, tehát nem mindegy pontosan miből van. Minden élő asztalos anyag, idővel változik.

Ezek a bútor tulajdonosok Budapesten, idővel észreveszik, hogy mivel nem a megfelelő minőségű alapanyagok kerültek beépítésre az egyedi bútoraikba, ezért azok gyorsabban kopnak, öregednek, mint ahogy azt várta. A gyönyörű konyhabútor, ami még pár éve dísze volt a lakásnak, most egy kissé már itt-ott megkopott és a kávéfőzőt kicsit arrébb kell húzni, egy vázát kell oda helyezni, ahhoz, hogy valamennyire még régi bájában tündököljön.

Általános probléma, hogy asztalosunk Budapest legjobb alapanyag üzletéből hozta ugyan az árut, de hogy spóroljon, csak ebből-abból ugyan, de az olcsóbb megoldást választotta, mert az most úgy se derül ki. Ám pár év múlva, amikor ezek az apróságok már szemétszúróan láthatóak, akkor ott áll a konyha közepén, s már nem is találja, aki készítette, vagy ilyen távlatban már a javítás is drága, s azt nem is vállal, mert nem éri meg, ezért beletörődik, hogy most már ez ilyen. Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! <-- Kattintson a nyílra!

Mi az, ami ennél is hamarabb kiderül egy asztalos munkáról?

Mivel csak az álma volt, de szokásait, miket és hogyan főz, milyen funkciókra, milyen háztartási gépekre van szüksége a konyhabútorhoz, esetleg, hányan használnak egy fürdőszobát, kiket kell kiszolgálnia, milyen a család reggeli időbeosztása, ahogy munkába indul, s használja a fürdőszobát.... Mivel ezt senki nem kérdezte meg, így reggel, mindenki dühös, mert kevés idő alatt kell végezni, holott, ha itt lett volna egy polc, ott egy olyan tároló, akkor egyszerre ketten kétféle dolgot tudnának csinálni, s akkor most mindenki 20 perccel többet aludhatna. Most már azonban, mivel ott ez van, amott pedig emez, ezt soha többé nem lehet megoldani.

Válasszon, olyan asztalost Budapesten, aki a megfelelő bútorokhoz, a legjobb megoldást kínálja!

Nem szeretné, hogy egy-két éven belül ilyen gondjai legyenek bútorával, budapesti otthonában, irodájában? Akkor jelentkezzen ingyenes tanácsadásunkra! Mondja el bútor elképzeléseit, milyen asztalos munkára lenne szüksége? Visszahívom telefonon, s egy személyes találkozón beszéljük meg elképzelésit, szokásait, hogy otthona ne csak egy hely legyen, hanem mindaz az érzés, amitől sokkal jobban élhetővé válik a világ!

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! <-- Kattintson a nyílra!

Ragadja meg az alkalmat,

kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától!

Kattintson a fotóra! -->