Szekrénysor

Egy szekrénysornak nagyon sok funkciót kell ellátnia,

minél több mindent kell tárolnia mi, annál praktikusabb megoldásokkal könnyítjük meg Önnek a mindennapokat!

Szekrénysorok Budapesten

Milyen az ideális szekrénysor?

Természetesen szekrénysorból is többféle van, attól függően, hogy hová szeretnénk elhelyezni. A sarok szekrénysor, kifejezetten a tér kitűnő kihasználását célozza meg, amennyiben valaki nem szeretné a fal teljes frontját beépíteni.

Gyermek szekrénysor

A gyermek szekrénysor, vagy az ifjúsági szekrénysor adott korosztályhoz kötődik. Az asztalos ezeket a szekrénysorokat Budapesten is úgy készíti el, hogy a magasságok, a távolságok a gyermek, vagy ifjú méreteihez igazodjanak. A gyermek szekrénysornál fontosak azok a funkciók, amelyek a játékok, könyvek elhelyezését olyan szintre teszik, amit a gyermek könnyen elér, míg a ruhák, vagy egyéb gyermekholmik tárolása inkább a szülő magasságához igazodik. Egy gyermek szekrénysorban sok különleges funkcióra van szükség, amivel a játékok elhelyezése, de maga a játék is sokkal egyszerűbb.

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! -->

Ifjúsági szekrénysor

Tinédzser gyermekünk elvárásai az asztalos munkával, az ifjúsági szekrénysorral egészen mások, nekik általában határozott stílus elvárásaik vannak. Kötődnek bizonyos trendekhez, amiknek a jegyeit a szekrénysoron is jó, ha észrevesznek, mert akkor egy ilyen környezetben jobban megy a tanulás is. Az ifjú által használt szekrénysorhoz az asztalosnak viszont már a Hifi torony, a TV készülék, sportfelszerelés, esetleg rajongói fal kialakítását is meg kell oldania.

Nappali szekrénysor

A nappaliban elhelyezett szekrénysoroknál egy asztalos a közösségi terekre jellemző funkciókat igyekszik kialakítani. A nappali szekrénysort viszont a család valamennyi tagja használja, ezért fontos, hogy valamennyijükre jellemző legyen. Fontos, hogy a család közösen eltöltött idejének megfelelően a televízió, a különböző lejátszók, a Hifi berendezések, játékkonzol, könyvek, praktikus használati tárgyak elférjenek rajta és minden olyan funkciónak megfeleljen, ami a család számára fontos. Ilyen értelemben minden típusú szekrénysor egyedi.

Hálószoba szekrénysor

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! -->

A hálószoba szekrénysor látszólag csak a ruhatárolást szolgálja, de egy jó asztalos tudja, hogy a pihenésre fordított időt, a szoba hangulatát teljes mértékben meghatározza szekrénysorunk. S nem csupán a pihenést, hanem az ébredést is. Reggel minden sokkal nehezebb, ezért, ha a hálószoba szekrénysorból nehéz előkeríteni a ruhát, ha nehéz megtalálni egy fiókot, akkor naponta szidhatjuk budapesti asztalosunkat. A hálószoba szekrénysorra, mint asztalos feladatra is ugyanúgy illik a szlogenünk, hogy nem csupán egy hely, hanem egy érzés is.

Fa szekrénysor

Ezt az érzést a szekrénysorok kialakításánál Budapesten az anyag jelenti első lépcsőben. A legelterjedtebb a fa szekrénysor és ebből is inkább a rusztikus szekrénysor. A fa minősége alapvetően határozza meg szekrénysorunk minőségét is. Így az egyedi igényeknek és funkcióknak megfelelően egész széles skálán lehet mozogni egy asztalosnak. Színét tekintve a klasszikusnak számító fehér szekrénysor és fekete szekrénysor a legelterjedtebb.

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! -->

Szekrénysorok Budapesten

Mivel az asztalos által Budapesten készített szekrénysor figyelembe veszi egy család elvárásait, szokásait, s nem csupán egy a bútorboltban megtalálható szabvány választékban gondolkodik, sokkal hosszabb ideig szolgálja a családot. Érdemes arra gondolni a szekrénysor megtervezésénél, kiválasztásánál, hogy egy jó választással több, mint tíz évre fektetünk be szekrénysorunkba. Amennyiben ugyanilyen távlatban választana autót, vagy lakást, ugye jól átgondolja döntését. A bútor, a szekrénysor ugyanilyen fontos döntés, még ha első látásra nem is tűnik annak.

Mire figyel a jó asztalos egy szekrénysornál?

A szekrénysor rendkívüli érték, de valódi értékét a mindennapi használatban és hosszútávon nyeri el. Az autónk, ha minden nap nehezen indul, túl sokat fogyaszt, túl kevés benne a hely, túl sokszor kell szervizelni, akkor megérte-e a befektetést? A szekrénysorainkkal nap, mint nap ugyanígy szembe állunk és használjuk őket, ha hetente kell csavarozgatni, ha nem egyszerű használni, akkor rengeteg időnk megy el vele. Ebben az esetben a szekrénysoron megspórolt pénzünk, az időnk és javításaink függvényében kamatostul elveszik. A legdrágább érték ugyanis az időnk és a kényelmünk.

Mi a legjobb megoldást kínáljuk Önnek a szekrénysorokban. Legyen szó sarok, gyermek, ifjúsági, nappali, hálószoba, fa, fehér, fekete vagy rusztikus szekrénysorról Budapesten.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat, hogy segíthessünk Önnek abban, hogy a legjobb megoldásokat kínáló szekrénysora legyen!

Szekrénysor Akció

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! -->

Aktuális szekrénysor akciónkban, az előző évi alapanyag árakon készítjük el Önnek a kívánt szekrénysort!

Mi nemcsak arra figyelünk, hogy elképzelései megvalósuljanak szekrénysorával, hanem, hogy ár/érték arányban is legjobb választás legyen az Öné!

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a fotóra -->