Egy szekrénysornak nagyon sok funkciót kell ellátnia,
minél több mindent kell tárolnia mi, annál praktikusabb megoldásokkal könnyítjük meg Önnek a mindennapokat!

Szekrénysorok Budapesten

 

Milyen az ideális szekrénysor?

 

szekrénysor  budapest

Természetesen szekrénysorból is többféle van, attól függően, hogy hová szeretnénk elhelyezni. A sarok szekrénysor, kifejezetten a tér kitűnő kihasználását célozza meg, amennyiben valaki nem szeretné a fal teljes frontját beépíteni.

 

Gyermek szekrénysor

 

A gyermek szekrénysor, vagy az ifjúsági szekrénysor adott korosztályhoz kötődik. Az asztalos ezeket a szekrénysorokat Budapesten is úgy készíti el, hogy a magasságok, a távolságok a gyermek, vagy ifjú méreteihez igazodjanak. A gyermek szekrénysornál fontosak azok a funkciók, amelyek a játékok, könyvek elhelyezését olyan szintre teszik, amit a gyermek könnyen elér, míg a ruhák, vagy egyéb gyermekholmik tárolása inkább a szülő magasságához igazodik. Egy gyermek szekrénysorban sok különleges funkcióra van szükség, amivel a játékok elhelyezése, de maga a játék is sokkal egyszerűbb.

 

nappali szekrénysor


Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot
az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! -->

Ifjúsági szekrénysor 

 

Tinédzser gyermekünk elvárásai az asztalos munkával, az ifjúsági szekrénysorral egészen mások, nekik általában határozott stílus elvárásaik vannak. Kötődnek bizonyos trendekhez, amiknek a jegyeit a szekrénysoron is jó, ha észrevesznek, mert akkor egy ilyen környezetben jobban megy a tanulás is. Az ifjú által használt szekrénysorhoz az asztalosnak viszont már a Hifi torony, a TV készülék, sportfelszerelés, esetleg rajongói fal kialakítását is meg kell oldania.

 

Nappali szekrénysor

 

A nappaliban elhelyezett szekrénysoroknál egy asztalos a közösségi terekre jellemző funkciókat igyekszik kialakítani. A nappali szekrénysort viszont a család valamennyi tagja használja, ezért fontos, hogy valamennyijükre jellemző legyen.  Fontos, hogy a család közösen eltöltött idejének megfelelően a televízió, a különböző lejátszók, a Hifi berendezések, játékkonzol, könyvek, praktikus használati tárgyak elférjenek rajta és minden olyan funkciónak megfeleljen, ami a család számára fontos. Ilyen értelemben minden típusú szekrénysor egyedi.

 

nappali szekrénysor
                                                                Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot 

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! --> 


Hálószoba szekrénysor

 

nappali szekrénysor


A hálószoba szekrénysor látszólag csak a ruhatárolást szolgálja, de egy jó asztalos tudja, hogy a pihenésre fordított időt, a szoba hangulatát teljes mértékben meghatározza szekrénysorunk. S nem csupán a pihenést, hanem az ébredést is. Reggel minden sokkal nehezebb, ezért, ha a hálószoba szekrénysorból nehéz előkeríteni a ruhát, ha nehéz megtalálni egy fiókot, akkor naponta szidhatjuk budapesti asztalosunkat. A hálószoba szekrénysorra, mint asztalos feladatra is ugyanúgy illik a szlogenünk, hogy nem csupán egy hely, hanem egy érzés is.

 Fa szekrénysor

 

Ezt az érzést a szekrénysorok kialakításánál Budapesten az anyag jelenti első lépcsőben. A legelterjedtebb a fa szekrénysor és ebből is inkább a rusztikus szekrénysor. A fa minősége alapvetően határozza meg szekrénysorunk minőségét is. Így az egyedi igényeknek és funkcióknak megfelelően egész széles skálán lehet mozogni egy asztalosnak. Színét tekintve a klasszikusnak számító fehér szekrénysor és fekete szekrénysor a legelterjedtebb.


nappali szekrénysor

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot 

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! -->


 Szekrénysorok Budapesten


 Mivel az asztalos által Budapesten készített szekrénysor figyelembe veszi egy család elvárásait, szokásait, s nem csupán egy a bútorboltban megtalálható szabvány választékban gondolkodik, sokkal hosszabb ideig szolgálja a családot. Érdemes arra gondolni a szekrénysor megtervezésénél, kiválasztásánál, hogy egy jó választással több, mint tíz évre fektetünk be szekrénysorunkba. Amennyiben ugyanilyen távlatban választana autót, vagy lakást, ugye jól átgondolja döntését. A bútor, a szekrénysor ugyanilyen fontos döntés, még ha első látásra nem is tűnik annak.

 

 Mire figyel a jó asztalos egy szekrénysornál?

 


szekrénysor budapest

A szekrénysor rendkívüli érték, de valódi értékét a mindennapi használatban és hosszútávon nyeri el. Az autónk, ha minden nap nehezen indul, túl sokat fogyaszt, túl kevés benne a hely, túl sokszor kell szervizelni, akkor megérte-e a befektetést? A szekrénysorainkkal nap, mint nap ugyanígy szembe állunk és használjuk őket, ha hetente kell csavarozgatni, ha nem egyszerű használni, akkor rengeteg időnk megy el vele. Ebben az esetben a szekrénysoron megspórolt pénzünk, az időnk és javításaink függvényében kamatostul elveszik. A legdrágább érték ugyanis az időnk és a kényelmünk.

 

Mi a legjobb megoldást kínáljuk Önnek a szekrénysorokban. Legyen szó sarok, gyermek, ifjúsági, nappali, hálószoba, fa, fehér, fekete vagy rusztikus szekrénysorról Budapesten.

 

 

Kérje ingyenes tanácsadásunkat, hogy segíthessünk Önnek abban, hogy a legjobb megoldásokat kínáló szekrénysora legyen!

ifjúsági szekrénysor

Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot 

az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a nyílra! --> 

 

Szekrénysor Akció


Aktuális szekrénysor akciónkban, az előző évi alapanyag árakon készítjük el Önnek a kívánt szekrénysort!

 

Mi nemcsak arra figyelünk, hogy elképzelései megvalósuljanak szekrénysorával, hanem, hogy ár/érték arányban is legjobb választás legyen az Öné! 

szekrénysorok budapest


Ragadja meg az alkalmat, s kérjen tanácsot 
az Ön budapesti asztalosától! Kattintson a fotóra -->